Koken met PEN: ‘Romige paddestoelen’

Een snel en makkelijk, smaakvol gerecht.

Voor 2 personen nodig:

beetje olie
2 grote portobello’s
1 bakje kastanje champignons
1 gele paprika
1 rode paprika
1 flesje kookroom
1 eetlepel verse oregano
1 eetlepel verse tijm
sap van 1 limoescheutje balsamico azijn
zwarte peper naar smaak
zeezout naar smaak
300 gram gehakt
1 klontje boter

  • De paddestoelen niet al te fijn snijden, de paprika idem
  • In een hapjes pan weinig olie verwarmen en de paddestoelen erin met de oregano en tijm en een scheutje balsamico azijn even aanzetten
  • Dan de paprika erbij
  • De kookroom erin en zacht laten smoren ,een minuut of 10
  • Ondertussen de gehakt in wat boter rul bakken, en bij de paddenstoelenmix doen
  • Doorroeren, nog 5 minuten pruttelen tot meeste vocht verdampt is
  • Heerlijk bij pasta of gewoon een gekookte aardappel

Eet smakelijk!


Ontdek meer van De Digitale Stad Nieuwegein

Abonneer je om de nieuwste berichten naar je e-mail te laten verzenden.

One thought on “Koken met PEN: ‘Romige paddestoelen’

  1. Marja

    Wanneer doe je de sap van limoen erbij?

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk