Een snel en makkelijk, smaakvol gerecht.
Voor 2 personen nodig:
beetje olie
2 grote portobello’s
1 bakje kastanje champignons
1 gele paprika
1 rode paprika
1 flesje kookroom
1 eetlepel verse oregano
1 eetlepel verse tijm
sap van 1 limoescheutje balsamico azijn
zwarte peper naar smaak
zeezout naar smaak
300 gram gehakt
1 klontje boter
- De paddestoelen niet al te fijn snijden, de paprika idem
- In een hapjes pan weinig olie verwarmen en de paddestoelen erin met de oregano en tijm en een scheutje balsamico azijn even aanzetten
- Dan de paprika erbij
- De kookroom erin en zacht laten smoren ,een minuut of 10
- Ondertussen de gehakt in wat boter rul bakken, en bij de paddenstoelenmix doen
- Doorroeren, nog 5 minuten pruttelen tot meeste vocht verdampt is
- Heerlijk bij pasta of gewoon een gekookte aardappel
Eet smakelijk!
Ontdek meer van De Digitale Stad Nieuwegein
Abonneer je om de nieuwste berichten naar je e-mail te laten verzenden.

Wanneer doe je de sap van limoen erbij?